5 pohľadov na GDPR

Konferencia

Zámer a hlavná téma

Už 25.05.2018 nastanú zmeny v oblasti ochrany osobných údajov. Nový zákon o ochrane osobných údajov a nové nariadenie GDPR so sebou prinesú mnoho zmien, na ktoré je potrebné sa dostatočne vopred pripraviť. Na tejto jedinečnej konferencii vám ponúkneme postoj 5 odborníkov z rôznych oblastí k nariadeniu GDPR z pohľadu:

Úradu na ochranu osobných údajov SR (JUDr. Irena Hudecová), advokátskej kancelárie (JUDr. Zuzana Motúzová, JUDr. Pavel Lacko LL.M.), certifikovaného bezpečnostného špecialistu (Pavol Lupták) GDPR konzultanta (Róbert Ďurec).

Cieľová skupina

Problematika ochrany osobných údajov sa týka širokého okruhu subjektov. Konferencia je určená predovšetkým tým záujemcov, ktorí vo svojej praxi prichádzajú do styku s týmito oblasťami, najmä právnym zástupcom, zodpovedným osobám (vo vzťahu k ochrane osobných údajov) a osobám zodpovedným za IT bezpečnosť, manažérom, HR špecialistom, konateľom, majiteľom firiem a iným.

Kategória

Údaje o konferencii

Termín konania
Začiatok prezencie
1:00
Uzávierka prihlášok
11.12.2017

Cena

Cena bez DPH
165 €
Cena s 20% DPH
198 € s DPH

Kontaktné údaje

Www stránka aktivity
konferencia.dashofer.sk

(Tu nájdete viac informácií o tejto aktivite)

Kontakt
Dana Jánošíková
tel: 02 / 33 00 52 28
e-mail: dana.janosikova@eseminare.sk

(prosím uveďte www.education.sk ako zdroj informácií)

Miesto konania

Žabotova 2, 81104, Bratislava, Slovensko Bratislava I

Zobraziť ďalšie konferencie

Detail organizátora

Organizátor

Verlag Dashöfer, s.r.o.

Sídlo Železničiarska 13, 811 04, Bratislava, Slovensko
Kontakt na spoločnosť Telefón: 02 / 33 00 51 31
Fax: 02/33 00 55 50
E-mail: dana.janosikova@dashofer.sk

(prosím uveďte www.education.sk ako zdroj informácií)

Web

Popis činnosti

Medzinárodná spoločnosť Verlag Dashöfer, s.r.o. pôsobí na Slovensku od roku 1997. Počas svojho pôsobenia sa zaradila k popredným odborným vydavateľstvám v SR a jej meno prezentuje poskytovanie kvalitných a aktuálnych informacií pre širokú odbornú verejnosť. Publikácie vydavateľstva Verlag Dashöfer zahŕňajú odborné príručky, portály a časopisy z rôznych profesných oblastí. Na tieto oblasti v roku 2004 nadviazali aj s organizáciou odborných seminárov či video a online seminárov.

V súčasnosti organizujeme semináre z nasledovných oblastí:

* Dane
* Účtovníctvo a mzdy
* Medzinárodné účtovníctvo
* Medzinárodné zdaňovanie
* Pracovné právo a personalistika
* Financie a finančné riadenie
* Právo a manažment
* Vedenie firmy, živnosti
* Manažérske zručnosti a koučing
* Marketing
* Internet a počítačové zručnosti
* Verejná správa a verejné obstarávanie
* Výroba a doprava
* Stavebníctvo a nehnuteľnosti
* Enviro a odpady
* BOZP
* Predaj a obchod
* Controlling

Našim cieľom je poskytovať zákazníkom vysokú kvalitu a profesionálnu úroveň, ktorých výsledkom je spokojnosť účastníkov seminárov. Radi preto privítame Vaše pripomienky a postrehy. Určite nás posunú správnym smerom.

Referencie (naši top klienti)

  • Orange Slovensko, a.s.
  • Slovenská sporiteľňa, a.s.
  • T-Mobile Slovensko, a.s.
  • Západoslovenská energetika, a.s.
  • Východoslovenská energetika, a.s.
  • Železničná spoločnosť Slovensko, a. s.
  • U. S. Steel Košice, s.r.o.
  • Slovenské elektrárne, a.s.
  • Tatra banka, a.s.
  • Všeobecná zdravotná poisťovňa, a. s.
  • Národná diaľničná spoločnosť, a. s.
  • Bratislavská vodárenská spoločnosť, a.s.
  • VUJE a.s.
  • VB LEASING SK, spol. s r. o.

Objednávka online

Začiatok správy

Dobrý deň,
na stránkach "konferencie.education.sk" som našiel Vašu aktivitu "5 pohľadov na GDPR", ktorá sa zobrazí na linke:
https://www.konferencie.sk/d-318655/5-pohladov-na-gdpr-konferencia-bratislava

Prosím kontaktujte ma čo najskôr, či je možné prihlásiť sa na túto aktivitu s nasledovnými údajmi:

Údaje:

Vyžiadanie informácií

Začiatok správy

Dobrý deň,
na stránke konferencie.education.sk som našiel 5 pohľadov na GDPR "https://www.konferencie.sk/d-318655/5-pohladov-na-gdpr-konferencia-bratislava". Prosím o odpoveď na nasledujúcu otázku:

 

Prihlásiť sa na konferenciu Kontaktovať organizátora