Povinnosti, kontroly, pokuty a novinky z oblasti GDPR

14.10.2020

Bratislava - Hotel Apollo

179 €

214,80 € s DPH

Nezáväzne objednať

Konferencia

Zámer a hlavná téma

Skúsenosti po 2 rokoch praxe, prípadové štúdie a najčastejšie otázky to sú hlavné piliere konferencie. Upozorníme Vás na zmeny pre rok 2020, ktoré prinieslo nové usmernenie pre kamerové systémy. Pripravíme Vás na proces kontroly, upozorníme na posledne uložené pokuty. A čo nás čaká v oblasti GDPR v najbližšom období? Kedy vstúpi do platnosti mladší brat GDPR – e-privacy? Na čo si dať pozor a na čo sa vopred pripraviť? Komplexná odborná konferencia s praktickými radami a odporúčaniami.

Cieľová skupina

Problematika ochrany osobných údajov sa týka širokého okruhu subjektov. Konferencia je určená predovšetkým tým záujemcov, ktorí vo svojej praxi prichádzajú do styku s týmito oblasťami, najmä právnym zástupcom, zodpovedným osobám (vo vzťahu k ochrane osobných údajov) a osobám zodpovedným za IT bezpečnosť, manažérom, HR špecialistom, konateľom, majiteľom firiem a iným.

Program

8:30 – 9:00 Registrácia účastníkov s občerstvením

9:00 – 10:30 JUDr. Irena Hudecová, Úrad na ochranu osobných údajov Kamerové systémy – nové usmernenie EDPB pre rok 2020 Povinnosti prevádzkovateľov pri používaní kamerových systémov. Nastavenie lehôt na uchovávanie záznamu z kamier. Potrebná dokumentácia. Poskytovanie záznamu tretím osobám. Kontroly, výsledky kontrol Pokuty – efektívne predchádzanie pokutám, posledne uložené výrazné pokuty

10:30 – 10:45 Prestávka s občerstvením

10:45 – 12:00 JUDr. Irena Hudecová, Úrad na ochranu osobných údajov Pokračovanie prednášky

12:00 – 13:00 Obed

13:00 – 14:00 Jakub Berthoty, LL.M, Dagital Legal E-privacy, cookies a sociálne siete Aktuálna regulácia v zákone o elektronických komunikáciách Zmeny, ktoré prinesie nové ePrivacy nariadenie Prepojenie s GDPR a činnosť Úradu na ochranu osobných údajov SR Sociálne siete – čo všetko funguje na báze cookies

14:00 – 15:30 Mgr. Zuzana Motúzová, JUDr. Pavel Lacko Workshop: Najčastejšie chyby pri aplikácii GDPR – prípadové štúdie

15:30 Tombola a ukončenie konferencie

Kategória

Údaje o konferencii

Termín konania
(09:00 - 15:00)
Začiatok prezencie
8:30
Uzávierka prihlášok
12.10.2020

Cena

Cena bez DPH
179 €
Cena s 20% DPH
214,80 € s DPH

Doplňujúce informácie

Sprievodné akcie

TOMBOLA

Strava
  • v prípade, že máte obmedzenie ohľadom stravy, prosím uveďte to do objednávky

Kontaktné údaje

Www stránka aktivity
konferencia.eseminare.sk

(Tu nájdete viac informácií o tejto aktivite)

Kontakt
Dana Jánošíková
tel: +421 2 33 00 5228
e-mail: dana.janosikova@eseminare.sk

(prosím uveďte www.education.sk ako zdroj informácií)

Miesto konania

Dulovo nám. 1, 821 08 Bratisla, Bratislava - Hotel Apollo, Slovensko Bratislava I

Zobraziť ďalšie konferencie

Detail organizátora

Organizátor

Verlag Dashöfer, s.r.o.

Sídlo Železničiarska 13, 81104, Bratislava, Slovensko
Kontakt na spoločnosť Telefón: 02/33 00 55 50
E-mail: dana.janosikova@dashofer.sk

(prosím uveďte www.education.sk ako zdroj informácií)

Web

Popis činnosti

Medzinárodná spoločnosť Verlag Dashöfer, s.r.o. pôsobí na Slovensku od roku 1997. Počas svojho pôsobenia sa zaradila k popredným odborným vydavateľstvám v SR a jej meno prezentuje poskytovanie kvalitných a aktuálnych informacií pre širokú odbornú verejnosť. Publikácie vydavateľstva Verlag Dashöfer zahŕňajú odborné príručky, portály a časopisy z rôznych profesných oblastí. Na tieto oblasti v roku 2004 nadviazali aj s organizáciou odborných seminárov či video a online seminárov.

V súčasnosti organizujeme semináre z nasledovných oblastí:

* Dane
* Účtovníctvo a mzdy
* Medzinárodné účtovníctvo
* Medzinárodné zdaňovanie
* Pracovné právo a personalistika
* Financie a finančné riadenie
* Právo a manažment
* Vedenie firmy, živnosti
* Manažérske zručnosti a koučing
* Marketing
* Internet a počítačové zručnosti
* Verejná správa a verejné obstarávanie
* Výroba a doprava
* Stavebníctvo a nehnuteľnosti
* Enviro a odpady
* BOZP
* Predaj a obchod
* Controlling

Našim cieľom je poskytovať zákazníkom vysokú kvalitu a profesionálnu úroveň, ktorých výsledkom je spokojnosť účastníkov seminárov. Radi preto privítame Vaše pripomienky a postrehy. Určite nás posunú správnym smerom.

Objednávka online

Začiatok správy

Dobrý deň,
na stránkach "konferencie.education.sk" som našiel Vašu aktivitu "Povinnosti, kontroly, pokuty a novinky z oblasti GDPR", ktorá sa zobrazí na linke:
https://www.konferencie.sk/d-417681/povinnosti-kontroly-pokuty-a-novinky-z-oblasti-gdpr-konferencia-bratislava-hotel-apollo

Prosím kontaktujte ma čo najskôr, či je možné prihlásiť sa na túto aktivitu s nasledovnými údajmi:

Údaje:

Vyžiadanie informácií

Začiatok správy

Dobrý deň,
na stránke konferencie.education.sk som našiel Povinnosti, kontroly, pokuty a novinky z oblasti GDPR "https://www.konferencie.sk/d-417681/povinnosti-kontroly-pokuty-a-novinky-z-oblasti-gdpr-konferencia-bratislava-hotel-apollo". Prosím o odpoveď na nasledujúcu otázku:

 

Prihlásiť sa na konferenciu Kontaktovať organizátora