EPI KONFERENCIA: GDPR a zákon o ochrane osobných údajov 2022

6.6.2022 - 7.6.2022

Tatranská Lomnica

240 €

288 € s DPH

Nezáväzne objednať

Konferencia

Zámer a hlavná téma

GDPR a zákon o ochrane osobných údajov 2022

Povedali o nás

  • „Veľmi pozitívne hodnotím spojenie s Úradom na ochranu osobných údajov. Názor zástupkýň kontrolného orgánu (Úradu) na aktuálnu problematiku, ktorú rieši (skoro) každý prevádzkovateľ, bol ozaj prínosom.“
  • „Všetko v poriadku, oceňujem technicky zvládnuté rôzne typy prednášajúcich – od osobne prítomných, cez online prenos až po vopred nahrané videá.“
  • „Kvalita prenosu, záznam k dispozícii na dlhšiu dobu.“
  • „Konferencia bola veľmi podnetná.“
  • Referencie sú získané prostredníctvom anonymného dotazníka.

Cieľová skupina

pre všetkých, ktorých táto téma zaujíma.

Program

Program doplníme čoskoro

Kategória

Údaje o konferencii

Termín konania
(10:00) -
Začiatok prezencie
9:30
Uzávierka prihlášok
5.6.2022

Cena

Cena bez DPH
240 €
Cena s 20% DPH
288 € s DPH
Poznámka k cene
ONLINE STREAM 150 € bez DPH

Doplňujúce informácie

Partneri
  • ZISK manažment – https://www.ezisk.sk/
  • konferencie.sk
  • education.sk

Kontaktné údaje

Kontakt
Viera Šinská
tel: +421 41 70 53 888

(prosím uveďte www.education.sk ako zdroj informácií)

Ubytovanie

Informácie pre záujemcov o ubytovanie

Upozorňujeme, že v cene vstupenky nie je zahrnuté ubytovanie. Účastníci konferencie si môžu rezervovať ubytovanie v Grandhoteli Praha**** v Tatranskej Lomnici.

Cena ubytovania po zľave je nasledovná:

Izba CLASSIC
1 osoba/noc – 85 € 2 osoby/noc – 95 €
Izba MODERN  
1 osoba/noc – 85 € 2 osoby/noc – 95 €
Izba CLASSIC s výhľadom  
1 osoba/noc – 95 € 2 osoby/noc – 105 €

Ubytovanie zahŕňa:

  • Raňajky formou bufetu
  • 3-hodinový vstup do wellness a fitness centra (1× za pobytový deň)
  • Papuče a župan na izbách
  • Parkovanie

Rezervácia ubytovania:

  • Ubytovanie v termíne od 6. – 7. 6. 2022 je možné rezervovať na e-mailovej adrese: promocode@tmr.sk
  • prípade akýchkoľvek problémov s rezerváciou, prípadne stornovaním alebo uhradením ubytovania môžete v čase od 9:00 do 14:00 (PO – PI) kontaktovať zákaznícku podporu na tel. čísle: +421 910 535 871 , +421 911 119 501

Dôležité upozornenie:

V prípade, že budete chcieť faktúru ako právnická osoba, prosíme, aby ste dodržali jeden z nasledujúcich postupov:

1) Platba na fyzickú osobu (nepodnikateľa)
- V prípade, že je pre vás prijateľný a postačujúci doklad o zaplatení na fyzickú osobu (nepodnikateľa), môžete realizovať platbu priamo pri rezervácii.

2) Platba na právnickú osobu/fyzickú osobu (podnikateľa)
- V prípade, že máte záujem o daňový doklad vo forme faktúry vystavenej v prospech právnickej osoby alebo fyzickej osoby (podnikateľa), ste povinný o tejto skutočnosti informovať hotel ešte predtým, než rezerváciu uhradíte platobnou kartou, alebo ešte predtým, než zadáte bankový platobný príkaz na úhradu, a to s uvedením presných a správnych fakturačných údajov právnickej osoby (obchodné meno, sídlo, IČO, DIČ, IČ DPH, zápis v obchodnom registri, bankové spojenie) alebo fyzickej osoby (podnikateľa) (obchodné meno, miesto podnikania, IČO, DIČ, IČ DPH, zápis v živnostenskom alebo inom registri, bankové spojenie). Zmena fakturačných údajov po realizácii platby za pobyt alebo po príchode do hotela už nie je možná.

Miesto konania

Tatranská Lomnica, Grandhotel Praha****, 059 60, Tatranská Lomnica, Slovensko Poprad

Zobraziť ďalšie konferencie

Detail organizátora

Organizátor

Poradca podnikateľa, spol. s r.o.

Sídlo Martina Rázusa 23/A, 01001, Žilina, Slovensko
Kontakt na spoločnosť Telefón: +421 41 70 53 888
E-mail: sluzby@profivzdelavanie.sk

(prosím uveďte www.education.sk ako zdroj informácií)

Web

Popis činnosti

Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

Prinášame spoľahlivé skratky

Viac ako 30 rokov osvetľujeme zákutia legislatívy a prinášame spoľahlivé skratky. Sme skúsení odborníci a riešime za vás zložité legislatívne hlavolamy. S našou pomocou vyhrávate svoje dennodenné boje v oblasti daní a účtovníctva, miezd a personalistiky, verejnej správy i firemnej bezpečnosti.

Za každou radou je človek

Sme slovenská značka s dlhoročnou tradíciou. Či nás chcete počuť, vidieť, alebo si písať, voľba je na vás. Sme skúsení a všímaví a neustále hľadáme nové možnosti a technológie, ako vám zdieľať prístup k nášmu poznaniu a skúsenostiam.

PP podporujeme

Nežijeme len biznisom, ale podporujeme aj dobré veci. Viac ako 20 rokov pomáhame deťom a pestúnskym rodinám prostredníctvom nadácie Rozum a Cit. Dlhé roky podporujeme šport a športovcov, umenie a umelcov, slovenské školy a študentov.

Využite arzenál svojho intelektu

Ukazujeme spoľahlivé skratky k informáciám a riešeniam z hlavných oblastí ekonomického segmentu v online aj printovej podobe:

  • viac ako 25 rokov vydávame odborné ekonomické periodiká (DÚPP, Úplné znenia zákonov…),
  • prevádzkujeme online systémy Daňové centrum, Mzdové centrum, Verejná správa SR, Bezpečnosť v praxi.

Viac ako 10 rokov vzdelávame a pomáhame aj formou školení, webinárov a konferencií. Ročne preškolíme viac ako 10 000 účastníkov a naši lektori a školitelia sú špičkou vo svojom odbore.

Profivzdelávanie.sk – je spoľahlivá skratka k školeniam na horúce legislatívne novinky a zmeny.

Sme Poradca podnikateľa – za každou radou je človek.

www.pp.sk

Objednávka online

Začiatok správy

Dobrý deň,
na stránkach "konferencie.education.sk" som našiel Vašu aktivitu "EPI KONFERENCIA: GDPR a zákon o ochrane osobných údajov 2022", ktorá sa zobrazí na linke:
https://www.konferencie.sk/d-422487/epi-konferencia-gdpr-a-zakon-o-ochrane-osobnych-udajov-2022-konferencia-tatranska-lomnica

Prosím kontaktujte ma čo najskôr, či je možné prihlásiť sa na túto aktivitu s nasledovnými údajmi:

Údaje:

Vyžiadanie informácií

Začiatok správy

Dobrý deň,
na stránke konferencie.education.sk som našiel EPI KONFERENCIA: GDPR a zákon o ochrane osobných údajov 2022 "https://www.konferencie.sk/d-422487/epi-konferencia-gdpr-a-zakon-o-ochrane-osobnych-udajov-2022-konferencia-tatranska-lomnica". Prosím o odpoveď na nasledujúcu otázku:

 

Prihlásiť sa na konferenciu Kontaktovať organizátora