EPI KONFERENCIA: GDPR a zákon o ochrane osobných údajov 2023

5.6.2023 - 6.6.2023

Tatranská Lomnica

290 €

348 € s DPH

Nezáväzne objednať

Konferencia

Zámer a hlavná téma

GDPR a zákon o ochrane osobných údajov 2023

Na VI. ročníku prestížnej EPI konferencie, zástupcovia Úradu na ochranu osobných údajov SR, Inšpektorátu práce, advokátov a iných odborníkov, poskytnú svoje cenné skúsenosti z praxe naprieč celým procesom spracúvania osobných údajov.

Povedali o nás

  • „Veľmi pozitívne hodnotím spojenie s Úradom na ochranu osobných údajov. Názor zástupkýň kontrolného orgánu (Úradu) na aktuálnu problematiku, ktorú rieši (skoro) každý prevádzkovateľ, bol ozaj prínosom.“
  • „Všetko v poriadku, oceňujem technicky zvládnuté rôzne typy prednášajúcich – od osobne prítomných, cez online prenos až po vopred nahrané videá.“
  • „Kvalita prenosu, záznam k dispozícii na dlhšiu dobu.“
  • „Konferencia bola veľmi podnetná.“
  • Referencie sú získané prostredníctvom anonymného dotazníka.

Cieľová skupina

Komu je konferencia určená?

Každému zamestnávateľovi a zamestnancovi, HR oddeleniam, právnikom, subjektom verejnej správy a samosprávy, podnikateľom, štatutárom, konateľom, vedúcim zamestnancom, manažérom, ako aj všetkým, ktorých sa daná problematika týka alebo ich zaujíma. Pokiaľ sa nemôžete konferencie zúčastniť osobne, môžete sledovať priamy prenos z konferencie aj online.

Program

Program doplníme čoskoro

Účastnícky poplatok zahŕňa

Pre fyzických účastníkov:

  • Fyzickú účasť na odbornom programe
  • Videozáznam z podujatia na 30 dní
  • Online pracovné materiály na 30 dní
  • Občerstvenie počas celej konferencie
  • Spoločnú večeru pre účastníkov
  • 10 % zľavu na ďalšiu ponuku vzdelávania v našom e-shope zakon.sk

Pre online účastníkov:

  • Videozáznam z podujatia na 30 dní
  • Online účasť na odbornom programe
  • Online pracovné materiály na 30 dní
  • 10 % zľavu na ďalšiu ponuku vzdelávania v našom e-shope zakon.sk

Kategória

Údaje o konferencii

Termín konania
(10:00) -
Začiatok prezencie
9:30
Uzávierka prihlášok
4.6.2023

Cena

Cena bez DPH
290 €
Cena s 20% DPH
348 € s DPH
Poznámka k cene
ONLINE STREAM 190 € bez DPH

Doplňujúce informácie

Partneri
  • ZISK manažment – https://www.ezisk.sk/
  • konferencie.sk
  • education.sk

Kontaktné údaje

Kontakt
Viera Šinská
tel: +421 41 70 53 888
e-mail: sinska@pp.sk

(prosím uveďte www.education.sk ako zdroj informácií)

Ubytovanie

Informácie pre záujemcov o ubytovanie

Upozorňujeme, že v cene vstupenky nie je zahrnuté ubytovanie. Účastníci konferencie si môžu rezervovať ubytovanie s 20% zľavou v Grandhoteli Praha**** v Tatranskej Lomnici do 19.5.2023.

Cena ubytovania po zľave je nasledovná:

Izba CLASSIC
1 osoba/noc – 105 € 2 osoby/noc – 115 €
Izba MODERN  
1 osoba/noc – 105 € 2 osoby/noc – 115 €
Izba CLASSIC s výhľadom  
1 osoba/noc – 125 € 2 osoby/noc – 135 €

Celková cena zahŕňa:

pobyt vrátane raňajok formou bufetu, Wifi pripojenie, 3-hodinový vstup do wellness a fitness centra, papuče a župan na izbách pre ubytovaných hostí a parkovanie.

Rezervácia ubytovania Rezervácia ubytovania za špeciálnu cenu pre účastníkov konferencie v termíne 05. – 06. 06.2023 je možná online na web stránke hotela www.tmrhotels.com. V časti promocode zadajte GDPR23. Pri rezervácii ubytovania je potrebné požiadať o fakturáciu na firmu priamo online – zadajte názov / IČO firmy a uhraďte pobyt firemnou kartou, alebo bankovým prevodom. V prípade záujmu o vystavenie zálohovej faktúry je potrebné túto požiadavku uviesť do poznámky.

Promokód GDPR23 je platný do 19.05.2023. Po tomto termíne bude rezervácia možná iba na základe dostupných kapacít a za pultové ceny. Pre uplatnenie zľavy pre účastníkov konferencie sa registrujte s názvom promokódu GDPR23 V prípade potreby pošlite email na adresu: promocode@tmr.sk

Miesto konania

Tatranská Lomnica, Grandhotel Praha****, 059 60, Tatranská Lomnica, Slovensko Poprad

Zobraziť ďalšie konferencie

Detail organizátora

Organizátor

Poradca podnikateľa, spol. s r.o.

Sídlo Martina Rázusa 23/A, 01001, Žilina, Slovensko
Kontakt na spoločnosť Telefón: +421 41 70 53 888
E-mail: sluzby@profivzdelavanie.sk

(prosím uveďte www.education.sk ako zdroj informácií)

Web

Popis činnosti

Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

Prinášame spoľahlivé skratky

Viac ako 30 rokov osvetľujeme zákutia legislatívy a prinášame spoľahlivé skratky. Sme skúsení odborníci a riešime za vás zložité legislatívne hlavolamy. S našou pomocou vyhrávate svoje dennodenné boje v oblasti daní a účtovníctva, miezd a personalistiky, verejnej správy i firemnej bezpečnosti.

Za každou radou je človek

Sme slovenská značka s dlhoročnou tradíciou. Či nás chcete počuť, vidieť, alebo si písať, voľba je na vás. Sme skúsení a všímaví a neustále hľadáme nové možnosti a technológie, ako vám zdieľať prístup k nášmu poznaniu a skúsenostiam.

PP podporujeme

Nežijeme len biznisom, ale podporujeme aj dobré veci. Viac ako 20 rokov pomáhame deťom a pestúnskym rodinám prostredníctvom nadácie Rozum a Cit. Dlhé roky podporujeme šport a športovcov, umenie a umelcov, slovenské školy a študentov.

Využite arzenál svojho intelektu

Ukazujeme spoľahlivé skratky k informáciám a riešeniam z hlavných oblastí ekonomického segmentu v online aj printovej podobe:

  • viac ako 25 rokov vydávame odborné ekonomické periodiká (DÚPP, Úplné znenia zákonov…),
  • prevádzkujeme online systémy Daňové centrum, Mzdové centrum, Verejná správa SR, Bezpečnosť v praxi.

Viac ako 10 rokov vzdelávame a pomáhame aj formou školení, webinárov a konferencií. Ročne preškolíme viac ako 10 000 účastníkov a naši lektori a školitelia sú špičkou vo svojom odbore.

Profivzdelávanie.sk – je spoľahlivá skratka k školeniam na horúce legislatívne novinky a zmeny.

Sme Poradca podnikateľa – za každou radou je človek.

www.pp.sk

Objednávka online

Začiatok správy

Dobrý deň,
na stránkach "konferencie.education.sk" som našiel Vašu aktivitu "EPI KONFERENCIA: GDPR a zákon o ochrane osobných údajov 2023", ktorá sa zobrazí na linke:
https://www.konferencie.sk/d-422487/epi-konferencia-gdpr-a-zakon-o-ochrane-osobnych-udajov-2023-konferencia-tatranska-lomnica

Prosím kontaktujte ma čo najskôr, či je možné prihlásiť sa na túto aktivitu s nasledovnými údajmi:

Údaje:

Vyžiadanie informácií

Začiatok správy

Dobrý deň,
na stránke konferencie.education.sk som našiel EPI KONFERENCIA: GDPR a zákon o ochrane osobných údajov 2023 "https://www.konferencie.sk/d-422487/epi-konferencia-gdpr-a-zakon-o-ochrane-osobnych-udajov-2023-konferencia-tatranska-lomnica". Prosím o odpoveď na nasledujúcu otázku:

 

Prihlásiť sa na konferenciu Kontaktovať organizátora